Пројекат – Припреми се за учешће

Одржана је промоција пројекта „Оснаживање организација цивилног друштва за активно учешће у преговорима о приступању Србије Европској унији у области економске политике” који реализује Друштво економиста Ниша у периоду од 18.11.2019. до 18.7.2020. године. У прилогу можете пронаћи информације о наградном конкурсу за новинаре, као и јавни позив за учешће у програму едукације из тзв. ”економских” поглавља у преговорима о приступању Србије Европској унији.

Спровођење Пројекта представља део шеме додељивања финансијских средстава у оквиру пројекта “Припреми се за учешће – Јачање капацитета организација цивилног друштва за активно учешће у преговорима о приступању ЕУ кроз одабране радне групе Националног конвента о ЕУ” (Припреми се за учешће), који финансира Делегација Европске уније у Србији.

Пројекат Припреми се за учешће имплементира Центар за европске политике – ЦЕП, у својству водећег партнера на пројекту, са партнерским организацијама: Национална алијанса за локални економски развој (НАЛЕД) и Центар савремене политике (ЦСП).’

 

Преузмите:

Преузимите – Kонкурс за учешће у едукацији

Преузимите – Наградни конкурс за новинаре

 
 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *